Internet Markedsføring Online | Pet Insurance | Artikler

Monday, May 03, 2010

Spar På Varmeregningen i Parcelhuset

Det er ikke nogen hemmelighed, at den seneste vinter vi har haft, har været kold udover det sædvanlige. Vi var kun lige holdt op med at diskutere den globale opvarmning inden de kolde og lange vinter satte ind.

At det har været så koldt, er noget som mange familier allerede har kunnet mærke på pengepungen. Dem der ikke har fået deres regninger på fyringsolien endnu, kommer til at få sig en slem overraskelse hvis ikke de har lagt penge til side til at kompensere for det øgede varmeforbrug for slet ikke at tage om de voldsomt stigende oliepriser som vi har betalt.

For at spare på varmeregningen er mange begyndt at lede efter billig fyringsolie til salg. Desværre er alle i samme båd og med mindre du kender en oliesheik personligt, så er sandsynligheden for, at du finder fyringsolie til en specielt fordelagtig pris, relativt lille. Derfor vil det også være en klog disposition, at lede efter alternativer der sikrer, at du ikke i de fremtidige år får store overraskelser på varmebudgettet.

Som om det ikke skulle være nok, så har den dyrere oliepris og den dyrere benzinpris gjort, at mange danske familier alligevel ikke har råd til at komme af sted på den sommerferie de havde set frem til. Hvis der er noget der kan motivere dig til at finde alternative energikilder, så må det da være en af tingene.

Den grønne energi vinder frem


Netop på grund af den stigende pris på olie, samt det faktum, at vi er begyndt at blive en smule mere miljøbeviste, har gjort at sådan noget som brændeovne og billige varmepumper er begyndt at vinde frem i mange danske hjem.

Brændeovne er måske ikke de mest økologiske, men de er heller ikke slemme og så giver de sådan en dejlig varme og luft. Det kræver naturligvis, at du er villig til at betale hvad det koster at få den samt op hvis du ikke allerede har en. Ofte kræver det dog ikke så meget, men prisen afhænger naturligvis også af hvor du vil have brændeovnen og hvilken type der er tale om.

Et andet alternativ som er mere over i den grønne genre er varmepumpen. Ikke nok med at det er super effektiv, så koster den heller ikke helt så meget som når du skal have monteret din brændeovn. Udover at varmepumpen er billigere og kan spare mange penge på varmeregningen, så har de fleste modeller også den funktion, at de kan rense luften for diverse uønskede partikler.

Specielt i sæsonen for pollen er det rart og er man allergiker, så kan man næsten ikke undvære denne funktion når man først har prøvet den. Udover pollen, så kan en varmepumpe også fange andre partikler der flyver rundt i luften og har man husdyr, så kan det slet ikke undgås, at der er meget støv og skidt i luften.

Hvis du vil spare på varmeregningen til næste år så familien kan komme ud at rejse for de penge i sparer, så brug lidt tid på, at kigge nærmere på enten løsningen med en brændeovn eller en varmepumpe.