Internet Markedsføring Online | Pet Insurance | Artikler

Thursday, February 04, 2010

Lav En Hurtig Invitation Til Din Konfirmation

Hvis tiden er knap og konfirmationen står for døren, så er det om at få sendt en konfirmation indbydelse ud. Mange synes at det er vigtigt, at de sendes som et kort eller et brev, men som du jo sikkert godt ved, så tager det tid at skulle finde de rigtige kort, skrive kortene, putte dem i kuverter, købe frimærker og så til sidst få dem sendt. Dertil kommer så den tid det tager for postvæsenet at levere dem.

I stedet kunne du jo vælge, at lave din egen konfirmations indbydelse på din computer. Det eneste det kræver, er at du har internetforbindelse, kan finde ud af at skrive lidt tekst i Word og så at sende emails.

Der kan naturligvis være nogle enkelte af gæsterne der ikke har en email. Måske dine bedsteforældre eller din oldemor. Men de fleste har helt sikkert mindst en email, så når du har skrevet og designet indbydelsen færdigt, så er det bare at sende den af sted.

I stedet for at have brugt flere dage og rendt rundt for at skulle finde det hele, så kan du havde det overstået på en time eller to.

Der er jo ingen grund til at ikke at benytte de tekniske hjælpemidler vi har i dag, for selvom nogle mennesker godt kan lide at få post, så ender invitationen jo alligevel i skraldespanden til sidst.

Labels: , ,