Internet Markedsføring Online | Pet Insurance | Artikler

Thursday, February 25, 2010

Skal Maden Til Barnedåben Komme Udefra?

Når man skal holde barnedåb og gerne vil invitere venner og familie til at dele denne dejlige dag, så kræver det normal en hel del planlægning. Man skal finde ud af hvem der skal inviteres, hvordan man skal invitere dem, hvor arrangementet skal holdes og hvad der skal serveres at spise. Da mange arrangementer holdes om formiddagen på grund af seancen i kirken, så står buffeten normalt på enten brunch eller frokost. Men spørgsmålet er, om du vil have maden udefra eller om du hellere vil stå og lave den selv.

Hvis du ikke kan overskue at stå og klare alt maden selv, så er der mange virksomheder der leverer mad til barnedåb. Nogle få har specialiseret sig i barnedåb specifikt, mens de fleste leverer mad til alle typer af arrangementer fra barnedåb til guldbryllup. Maden er gerne mere eller mindre det samme og det er kun pynten der er forskellig. Det gode ved, at de fleste cateringfirmaer leverer mad til f.eks. en barnedåb er, at du helt selv slipper for at forberede noget. Du skal naturligvis bestemme hvilken mad de skal levere, men det kan heldigvis gøres uger i forvejen.

Det der kan vise sig at blive det besværlige eller i hvert fald det tidskrævende for dig er, at du skal finde ud af hvilket cateringselskab du vil hyre til opgaven. Det er ikke nok bare at slå op i De Gule Sider og så vælge det selskab der står først på listen. Du kan naturligvis være heldig, men det er sjældent en god ide at basere det hele på held. Udover at maden skal være god, så er det også vigtigt at du kun kommer til at betale en fair pris. Nogle selskaber tager sig lidt for godt betalt i forhold til hvad de leverer, så det er en god ide at lave lidt forarbejde.

Heldigvis findes der en masse hjemmesider hvor folk kommenterer på erfaringer med blandt andet cateringfirmaer. Her tales både om madens kvalitet, priser og serviceniveau. Der bliver ikke lagt fingre imellem. Det vigtige for dig er dog at skelne mellem en enkelt dårlig episode eller et gentagende mønster. Vi kan alle være uheldige så en valg bør ikke træffes på baggrund af en enkelt udtalelse.

Et billigere alternativ til catering er hvis du kan få familie eller venner til at lave maden til barnedåben. Det skal naturligvis helst være nogen der ikke skal med til selve arrangementet, for så bliver det hele lidt ødelagt for dem hvis de skal stå begravet i maden under hele arrangementet.