Internet Markedsføring Online | Pet Insurance | Artikler

Thursday, February 04, 2010

SMS Lån Og Andre Kvik Lån Kan Koste Dig Dyrt

Hvis du er i akut pengemangel, så kan du let føle dig fristet når du ser reklamer der lover at du kan låne nemme penge her og nu. Blandt andet er der dukket en lånemulighed op der hedder SMS lån og som i bund og grund går ud på at du kan låne penge ved at sende forskellige beskeder via din mobiltelefon. Ingen tvivl om at det er mere smart end at skulle bruge tid på at aftale et møde med sin bankrådgiver, men faren ligger i at det også kan gå hen og blive for let.

Udfordringen ved at optage et Kvik lån er, at omkostningerne i form af renter og gebyrer gerne er højere end stort set alle andre lån du kan få. Grunden er naturligvis at mange af de mennesker der optager disse lån ikke har mulighed for at få dem andre steder og derfor kan selskaberne bag tillade sig at tage den høje rente.

En anden grund til at det kan være farligt og koste dig dyrt er, at det er så nemt og at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Hvis du pludselig en dag bliver grebet af iver efter at købe et eller andet, så er der ikke lang vej til at sende en sms og ganske kort tid efter havde adgang til penge så du kan købe den ting du bare må eje.

Når regningen så kommer og du ser, at den ting du købte endte ud med at koste dig det dobbelte, så er det måske alligevel ikke så sjovt, men så hænger du på den. Min anbefaling vil altid være, at undgå denne slags lån hvis du har mulighed for det, for det er mange bedre og billigere måder at skaffe ekstra penge på.

Labels: , , ,